Autohjælp & vejhjælp i Kolding

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi altid klar til at assistere dig med vejhjælp, og vi dækker i hele Danmark.
 
Vi hjælper dig på stedet, og vi sørger for bugsering til nærmeste autoværksted, hvis det er nødvendigt.
 
Vi har stationer fordelt i hele landet - også i Kolding og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så hjælpen er aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det.
Vejhjælp der passer til dit behov
Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. Hvis du eksempelvis vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.
Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os - også selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud hurtigst muligt når du ringer.
 
Tilkald Vejhjælp
 
Har du brug for autohjælp i Kolding eller omegn? Hos SOS DAH dækker vi i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 35 minutter, er hjælpen altid nær dig, hvis du får brug for det. Tilkald vejhjælp på telefonnummer: 7010 8090 – så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Har du brug for autohjælp i Kolding?

Har du brug for autohjælp i Kolding eller omegn? SOS DAH dækker i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 45 minutter, er hjælpen altid nær.
Kontakt os på 70 10 80 90 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. 

Vejhjælp i Kolding og omegn 

Har du akut brug for vejhjælp i Kolding? Vores eksperter har stor erfaring med at yde vejhjælp i netop dit lokalområde – uanset hvor i Kolding og omegn du befinder dig. 

Læs mere om vores vejhjælpstjenester i Kolding herunder. 

Lokalkendte vejhjælpsreddere i Kolding

Har du brug for professionel vejhjælp i Kolding, så består vores team af erfarne og lokalkendte vejhjælpsreddere, der hurtigt rykker ud til din placering og tilbyder den hjælp, du har brug for.

Uanset hvad årsagen måtte være, står vores erfarne team af reddere klar til at assistere med den type hjælp, du har behov for i Koldingområdet.

Autohjælp i Kolding: Her skal du være opmærksom

Er du bilist og befinder du dig i Kolding og omegn? Så er der en række områder, du bør være særligt opmærksom på. 

  • Koldingmotorvejen (E45): En vigtig motorvej, der forbinder Kolding med andre større byer som Aarhus mod nord og Flensborg mod syd. Trafikken kan være tæt, især i myldretiden og i forbindelse med uheld eller vejarbejde.
  • Vejlevej (Rute 170): En af hovedvejene, der fører ind og ud af Kolding. Trafikken kan være intens, især i spidsbelastningsperioder.
  • Jernbanegade: En central gade i Kolding by, hvor trafikken kan være tæt, især i dagtimerne.
  • Koldingvej (Rute 170): En vigtig vej, der forbinder Kolding med Christiansfeld og andre byer mod øst. Trafikken kan være tung, især i spidsbelastningsperioder.
  • Skovvejen: En vej, der fører ud til skovområderne omkring Kolding, og som kan opleve tæt trafik, især i weekenderne.
Vejle Landevej (Rute 170): Vejen forbinder Kolding med Vejle og andre byer mod nord. Trafikken kan være udfordrende, især i myldretiden, da mange pendler til og fra arbejde eller bruger vejen til at komme til og fra nordlige byer.