Landbrugsaftale

SOS Dansk Autohjælp tager hånd om din bedrift, dine køretøjer og dine ansatte


SOS Dansk Autohjælp har gennem årerne opbygget en af landets største flåder af specialkøretøjer og redskaber til afhjælpning af alle tænkelige situationer, som landbrugserhvervet kan komme ud for. Mere end 50 topmoderne unimogs, fritrækkere og bjærgningsbiler står parate i det landsdækkende beredskab, hvilket betyder, hurtigt assistance til blandt andet:

 • Fritrækning
 • Maskinhjælp på stedet
 • Udbringning og afhentning af nødgenerator
 • Dyreredning
 • Arbejde i gylle
 • Patientbefordring (siddende sygetransport)

Vores prispolitik sikrer, at der kun betales for de ydelser, der efterspørges og bruges. Hverken mere eller mindre. Med en landbrugsaftale hos SOS Dansk Autohjælp betales et mindre beredskabsbeløb der giver adgang til vores landsdækkende beredskab til en fordelagtig aftalepris.

Beredskabshonoraret:

1-årig aftale: 1.672,00 kr. + moms
3-årig aftale: 1.504,00 kr. Spar 10 % på det årlige beredskabshonorar
5-årig aftale: 1.337,00 kr. Spar 20 % på det årlige beredskabshonorar

Udfyld formularen, og lad vores salgsafdeling vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

 • Vejhjælpsapp

  Er du abonnementskunde hos SOS Dansk Autohjælp kan du gratis bruge vores vejhjælpsapp. Med appen kan du tilkalde vejhjælp i både Danmark og det øvrige Europa. Med få klik sender du de nødvendige oplysninger om din situation og din telefons GPS-position, så vores redder kan finde dig hurtigt, og give dig den hjælp, du har brug for.

  Læs mere om vores app og hvordan du henter den.

 • Hurtig fremmetid

  SOS Dansk Autohjælp er hurtigt fremme ved dig - overalt i Danmark. Vi er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Din garanti er, at vi er fremme så hurtigt som muligt og arbejder ihærdigt for at blive endnu bedre.

 • Tryghed & Fleksibilitet

  Som aftalekunde kombineres tryghed og fleksibilitet. Virksomheden er til enhver tid sikret den nødvendige assistance, hvis uheldet skulle være ude. På den måde kan medarbejdere trygt færdes i trafikken.

  En totalberedsskabsaftale dækker virksomhedens bilpark og det egentlige forbrug. Beredskabshonoraret giver virksomheden adgang til SOS Dansk Autohjælp's omfattende assistancenetværk og fordelagtige aftalepriser.

 • Omfattende & Kompetent netværk

  Som aftalekunde hos SOS Dansk Autohjælp er der 24-timers adgang til et omfattende dansk og europæisk assistancenetværk. I Danmark står 600 uddannede reddere fordelt på 42 stationer med 350 specialbyggede køretøjer klar til at rykke ud, når der er brug for det. 

Vores kunder siger

Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Eller ring til os på 7010 8092

(man-tors: kl 8.00-15.00 og fre: kl 08.00-14.00)