Beskrivelse


Flere virksomheder har i dag fravalgt faste abonnementer til fordel for den mere økonomiske totalberedskabsaftale.

Med en totalberedskabsaftale fra SOS Dansk Autohjælp er virksomheden og dens medarbejdere sikret tryghed og sikkerhed på vejene. Med en totalberedskabsaftale opnås de samme fordele som vore abonnementer i forhold til service og assistancetid.

Som kunde får virksomheden via totalberedskabsaftalen hos SOS Dansk Autohjælp et væld af fordele:

 • Virksomheden betaler kun for det faktiske forbrug

 • Virksomheden får adgang til SOS Dansk Autohjælps fordelagtige aftalepriser

 • Aftalen dækker automatisk virksomhedens ønskede køretøjer i ind- og udland

 • Aftalen dækker virksomhedens samlede vognpark, hvorfor der undgås lange tilmelding og afmelding af køretøjer i takt med udskiftning

 • Hver bil/chauffør får udleveret et kundekort, der fungerer som dokumentation for aftalens dækning hos SOS Dansk Autohjælp. Opleves der nedbrud er kundekortet alt hvad der skal bruges.

 • Via SOS Dansk Autohjælps store europæiske samarbejdspartnere er virksomheden sikret hurtig vejhjælp af bedste kvalitet i hele Europa.

 • Aftalen dækker fuldt beredskab til vejhjælp

Som kunde hos SOS Dansk Autohjælp behøver du kun at sikre dig et sted. Totalberedskabsaftalen sikrer, at du kun betaler for den vejhjælp virksomheden har brug for. Mod et mindre beredskabshonorar, har virksomheden adgang til det omfattende vejhjælpsberedskab til fordelagtige aftalepriser.

Beredskabshonoraret er afhængigt af virksomhedens bilpark og varigheden af den ønskede aftale.

Udfyld formularen herunder, og lad vores salgsafdeling kontakte Jer med et skræddersyet tilbud.  

 • Vejhjælpsapp

  Er du abonnementskunde hos SOS Dansk Autohjælp kan du gratis bruge vores vejhjælpsapp. Med appen kan du tilkalde vejhjælp i både Danmark og det øvrige Europa. Med få klik sender du de nødvendige oplysninger om din situation og din telefons GPS-position, så vores redder kan finde dig hurtigt, og give dig den hjælp, du har brug for.

  Læs mere om vores app og hvordan du henter den.

 • Hurtig fremmetid

  SOS Dansk Autohjælp er hurtigt fremme ved dig - overalt i Danmark. Vi er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Din garanti er, at vi er fremme så hurtigt som muligt og arbejder ihærdigt for at blive endnu bedre.

 • Tryghed & Fleksibilitet

  Som aftalekunde kombineres tryghed og fleksibilitet. Virksomheden er til enhver tid sikret den nødvendige assistance, hvis uheldet skulle være ude. På den måde kan medarbejdere trygt færdes i trafikken.

  En totalberedsskabsaftale dækker virksomhedens bilpark og det egentlige forbrug. Beredskabshonoraret giver virksomheden adgang til SOS Dansk Autohjælp's omfattende assistancenetværk og fordelagtige aftalepriser.

 • Omfattende & Kompetent netværk

  Som aftalekunde hos SOS Dansk Autohjælp er der 24-timers adgang til et omfattende dansk og europæisk assistancenetværk. I Danmark står 600 uddannede reddere fordelt på 42 stationer med 350 specialbyggede køretøjer klar til at rykke ud, når der er brug for det. 

Vores Kunder

og deres oplevelser