Førstehjælp i udlandet

Råd og regler - Førstehjælp i Europa

En førstehjælpskasse kan redde liv, og i flere europæiske lande er det lovpligtigt at have sikkerhedsudstyr i bilen. Det kan derfor være en god ide at undersøge de pågældende landes sikkerhedskrav, for at undgå bøder. Det er vigtigt at huske på, hvorfor flere lande har krav til bilens sikkehedudstyr - nemlig billisternes sikkerhed.

Med netop bilistsikkerheden i mente har SOS Dansk Autohjælp har i samarbejde med eksperter udviklet en førstehjælpskasse, der udover at være utrolig praktisk at opbevare, er overskuelig og udstyret til håndtering af mindre og større skader. Alt i kassen er mærket, så det er nemt og hurtigt at finde i nødssituationer. Herudover er der inkluderet en manual med udførlig beskrivelser af udstyrets brug, samt fire trin til håndtering af færdselsuheld. Så er du og dine medpassagerer godt klædt på, hvis uheldet skulle være ude.     

Sker det at uheldet ude, vil du via SOS Dansk Autohjælps app også kunne hente hjælp. Appen indeholder nemlig nødnumre, der via din telefons GPS opdaterer de fornødne telefonnumre. Appen indeholder alle europæiske telefonnumre på ambulance, politi og brandvæsen. Det er derfor vigtigt at altid at have en opladet telefon med i bilen. Læs mere om vejhjælps-appen fra SOS Dansk Autohjælp og hent den til din smartphone 

Læs om vores vejhjælpsapp

 

Få andre gode råd til, når du kører i Europa 

Sådan bliver du sommerferieklar til bilferien