GPS sporingsabonnement

Tyverisikring af din bil

Med et DEFA overvågningsabonnement kan du finde din bil, båd eller motorcykel 24 timer i døgnet i hele Europa.

SOS Dansk Autohjælp har i flere år samarbejdet med DEFA med at udbyde et af de bedste produkter inden for branchen og været med til at skabe tryghed for den enkelte ejer.

DEFA-overvågningsprodukterne opfylder kravene fra Forsikring & Pension og bliver anbefalet af flere forsikringsselskaber.

Sammen med SOS Dansk Autohjælps godkendte Kontrolcentral er du sikret et godt produkt og en erfaren Kontrolcentral, som handler efter de procedurer, som er lavet med dit forsikringsselskab.

SOS Dansk Autohjælp henviser til montering af udstyret i køretøjet samt alle relevante papirer.

 

 • GPS sporing og tyverisikring

  Din bil er sikret med et overvågnings og sporingsabonnement fra SOS Dansk Autohjælp.

  Vores abonnement dækker sporing af køretøjet, som flere forsikringsselskaber kræver for at kaskoforsikre dyrere køretøjer.

  Hvis du allerede har et overvågningssystem installeret i din bil, kan du blive forbundet til vores kontrolcentral, som kan spore dit køretøj, når du ønsker det, eller hvis modulet advarer om at køretøjet er udsat for tyveri eller hærværk.

  Hvis du ikke har et GPS sporingssystem installeret i din bil, kan vi henvise dig til en autoriseret DEFA montør, som installerer overvågningssystemet i dit køretøj, og efterfølgende kobler vi dig på vores alarmcentral, som sporer dit køretøj, hvis det bliver stjålet eller advarer i tilfælde af hærværk eller allerede ved forsøg på tyveri.

  Vores kontrolcentral er godkendt af Rigspolitiet, som loven kræver, og de trackermoduler, som vi anbefaler, er leveret af DEFA og godkendt af Forsikring og Pension.

  Med et DEFA GPS sporingssystem forbundet til vores vagtcentral, er din bil i trygge hænder.

  Kontakt os ved at udfylde formularen her på siden, så ringer vi dig op med et tilbud på en løsning.

Vores kunder siger

Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Eller ring til os på 7010 8092

(man-tors: kl 8.00-15.00 og fre: kl 08.00-14.00)