Lej Din Ekstra Bil i Danmark

Leje af DinEkstraBil i Danmark

Som kunde hos SOS Dansk Autohjælp har du mulighed for at leje DinEkstraBil til attraktive priser.
- SOS Dansk Autohjælp


Betingelser for DinEkstraBil - Erhverv

SOS Dansk Autohjælp tilbyder at arrangere leje af DinEkstraBil. Prisen for benyttelse af DinEkstraBil er inklusiv forsikring og eksklusiv moms, og fremgår på SOS Dansk Autohjælps hjemmeside. En forudsætning for at kunne leje DinEkstraBil i forbindelse med assistance er, at SOS Dansk Autohjælp adviseres om dette i forbindelse med rekvireringen af assistancen.

DinEkstraBil til Erhverv er enten

  • En personbil – Gruppe D
  • En varevogn – Gruppe 3

DinEkstraBil må kun anvendes i Danmark, og der er inkluderet 100 km kørsel pr. dag. Ekstra kørte km afregnes ved aflevering efter en separat kilometertakst, der fremgår af SOS Dansk Autohjælps hjemmeside. Gyldigt kørekort er påkrævet og skal fremvises ved udlevering af DinEkstraBil. Gældende betingelser i øvrigt for leje af DinEkstraBil fremgår af lejekontrakten.

DinEkstraBil afhentes og afleveres af kunden på en adresse, som aftales med SOS Dansk Autohjælp. Adressen vil være en af SOS Dansk Autohjælps underleverandørers officielle afhentning- og afleveringsadresser. DinEkstraBil udleveres i rengjort stand og med fyldt brændstoftank, og den skal ligeledes afleveres i rengjort stand og med fyldt brændstoftank. Hvis dette ikke sker, skal der gøres opmærksom herpå ved afleveringen, og der vil blive opkrævet betaling for rengøring og/eller optankning i henholdt til gældende prisliste.

SOS Dansk Autohjælp kan, såfremt leje af DinEkstraBil sker i forbindelse med en assistance, transportere fører og eventuelle passagerer, der lovligt kan være i bilen, frem til afhentningsadressen i henhold til abonnementsbetingelserne på det dækkede køretøj.

Hvis leje af DinEkstraBil ikke sker i forbindelse med en assistance, så er det kundens eget ansvar at komme til afhentningsadressen.

SOS Dansk Autohjælp tager forbehold for at afvise ønske om leje af DinEkstraBil, såfremt behovet for assistance er begrundet i manglende eller dårlig vedligeholdelse af køretøjet.

Er din erhvervsbil dækket ind? Tjek vores BASIS Erv vejhjælpspakke.

Sikr din virksomheds mobilitet med vores TUSK Erv vejhjælp til specialiserede erhvervskøretøjer.

 Søger du omfattende vejhjælp til erhvervsbiler? Se vores PLUS pakke her.