Job og karriere

At være en del af SOS Dansk Autohjælp
At arbejde for SOS Dansk Autohjælp betyder, at uanset hvor i organisationen du arbejder, eller hvad du laver, så gør du en forskel for vores kunder og for dine kolleger.  
Dette gør SOS Dansk Autohjælp til et interessant, udfordrende og krævende sted at arbejde, der bringer alle dine menneskelige og professionelle kompetencer i spil - 24 timer om dagen, 365 dage om året.


Hvad forventer vi?
Uanset hvilken del af SOS Dansk Autohjælp du er ansat i, er du en vigtig del af vores virksomhed.
Naturen af vores forretninger gør os dybt afhængige af hinanden, og derfor forventer vi, at vores ansatte deltager aktivt inden for deres respektive teams og bidrager til virksomhedens fortsatte udvikling.

Ledige stillinger hos SOS International

 

SOS Dansk Autohjælp er en del af SOS International og du kan se all ledige stillinger her:

Hvis du fundet en ledig stilling, der kunne have din interesse, ansøger du ved at klikke på linket nedenfor og uploade din ansøgning.

 

Uopfordret ansøgning


Hvis du ikke har fundet en ledig stilling, der er relevant for dig, så er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning via et af de fem links nedenfor.

SOS Dansk Autohjælp - Aarhus

 

 


Rekrutteringsprocessen

At arbejde for SOS Dansk Autohjælp betyder, at uanset hvor i organisationen du arbejder, eller hvad du laver, så gør du en forskel for vores kunder og for dine kolleger. Dette gør SOS Dansk Autohjælp til et interessant, udfordrende og krævende sted at arbejde, der bringer alle dine menneskelige og professionelle kompetencer i spil - 24 timer om dagen, 365 dage om året.

Hvad forventer vi af dig?
Naturen af vores forretninger gør os dybt afhængige af hinanden, og derfor forventer vi, at vores ansatte deltager aktivt inden for deres respektive teams og bidrager til virksomhedens fortsatte udvikling.
Det at føre virksomhed døgnet rundt betyder en foranderlig og uforudsigelig arbejdsbyrde, der kræver en høj grad af fleksibilitet, medfølelse og beredvillighed. Derfor forventer vi, at vores ansatte er engagerede og energiske.

Hvad kan du forvente af os?
SOS Dansk Autohjælp stræber efter at skabe det bedste arbejdsmiljø for sine ansatte og tilbyder en masse udviklingsmuligheder samt mulighed for at gøre en forskel for medarbejderstaben.
For at nå vores mål, er vi hele tiden nødt til at forbedre vores medarbejderes kompetencer, og vi gør dette gennem jobtræning såvel som mere teoretiske kurser - både under og efter arbejdstiden. Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst. 

Gennemgang af ansøgere: Når ansøgningsfristen er udløbet, gennemgår vi alle ansøgningerne og udvælger de kandidater, som vi gerne vil invitere til en indledende samtale.

Første samtale: Under den første samtale møder du fortrinsvist din potentielle fremtidige leder og har en snak med ham eller hende. Formålet med denne første samtale er at afstemme både arbejdsgiverens og kandidatens forventninger. På grundlag af denne samtale udvælger lederen to eller tre kandidater til en anden samtale.

Anden samtale: Forud for den anden samtale bliver du måske bedt om at udfylde en personprofilanalyse. Analysen bruges som et værktøj til at grave et spadestik dybere ned i jobbeskrivelsen. Efter aftale kontakter vi nogle af dine referencer, som en del af den overordnede vurdering.