Vejhjælp til trailer

Få overblik over abonnementerne

  • Gennemsnitligt fremme på
    35 min
  • Vi hjælper dagligt
    1150 bilister
  • Vi kører årligt
    420000 assistancer

Billig vejhjælp til din trailer

Hvis du tit kører med trailer, kan det være rigtig rart at have den tryghed, som en pålidelig vejhjælpspakke tilbyder, så du kan få hjælp til at håndtere eventuelle uforudsete situationer undervejs. Vi forstår de unikke udfordringer, der kan opstå under trailerkørsel, og vores mål er at tilbyde pålidelig og omfattende hjælp, der ikke sprænger budgettet. 

Vores prisvenlige vejhjælpspakker til trailere omfatter en bred vifte af tjenester, der er skræddersyet til at imødekomme de specifikke behov, der er ved trailerkørsel. Uanset om du står over for mekaniske problemer, dækproblemer eller behov for bugsering af din trailer, kan vores erfarne teknikere hjælpe dig hurtigt videre. Vil tilbyder vejhjælp på stedet, så du kan få den nødvendige reparation og komme hurtigt videre – og hvis det ikke kan klares på stedet, bugserer vi din trailer til dit foretrukne værksted eller din bopæl.

Med trailer-vejhjælp fra SOS Dansk Autohjælp er du sikret hurtig hjælp, uanset hvor og hvornår du løber ind i problemer. Vores erfarne hjælpeteams sidder klar over hele landet, og i gennemsnit er vi fremme og klar til at hjælpe på bare 35 minutter.

Selvom tryghed er vigtigt, når man kører med sin trailer, behøver den ikke at sprænge budgettet. I hvert fald ikke når du vælger en vejhjælpspakke hos SOS Dansk Autohjælp. Her får du en billig vejhjælpspakke til din trailer, der ikke går på kompromis med kvalitet og service. Prisen på vejhjælp til din trailer starter således på bare 9,83 kr./md.

Få hurtig og effektiv vejhjælp til din trailer over 750 kg med SOS Dansk Autohjælp.

Find den rette vejhjælpspakke til din trailer

Når du skal vælge vejhjælpspakke til din trailer, er det vigtigt at finde den rette dækning, der passer til dine specifikke behov. Hos SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi forskellige vejhjælpspakker, der kan imødekomme både trailere på op til 750 kg og til trailere på over 750 kg.

Vejer din trailer 750 kg eller derunder, skal du vælge vejhjælpspakken Trailer max 750 kg, der koster bare 9,83 kr./md.

Har du en trailer, som vejer over 750 kg. - f.eks. en bådtrailer, hestetrailer eller lignende - skal du vælge vejhjælpspakken Trailer over 750 kg, der koster 54 kr./md.

Skal du i stedet bruge vejhjælp til din campingvogn, kan vi også hjælpe med det, men det er en separat vejhjælpspakke.

Få trailer-vejhjælp i hele Europa

Med SOS Dansk Autohjælps trailer-vejhjælp får du omfattende dækning til din trailer i hele Europa. Uanset om du kommer i problemer i Flensborg lige nær den dansk-tyske grænse, eller om trailerens ene dæk punkterer i udkanten af Milano, står vi klar til at hjælpe dig videre på turen.

Vores trailer-vejhjælpspakker sikrer, at du kan køre med ro i sindet velvidende, at hjælp kun er et opkald væk, uanset hvor du befinder dig i Europa. Vi forstår de unikke udfordringer, der kan opstå med trailere, og vores erfarne teknikere er specialiserede i at håndtere nødsituationer, herunder mekaniske problemer, punkterede dæk og andre potentielle problemer.

Vælg SOS Dansk Autohjælp som din pålidelige partner til trailer-vejhjælp i hele Europa. Vi er her for at sikre, at du kan køre med tillid og tryghed velvidende om, at vores erfarne team er klar til at hjælpe dig, hvis og når behovet opstår.

Bliv klogere på, hvordan du bruger kørelys korrekt

Sikkerhed på farten: Se vores vejhjælpspakker til erhvervstrailere max 750 kg.

Vores Kunder

og deres oplevelser