Vejhjælp til knallert og scooter

Få overblik over abonnementerne

  • Gennemsnitligt fremme på
    35 min
  • Vi hjælper dagligt
    1150 bilister
  • Vi kører årligt
    420000 assistancer

Kør trygt på vejene med vores billige vejhjælp til knallert og scooter

Som knallert- eller scooterkører er det vigtigt at have den rette vejhjælp ved din side for at sikre en tryg og problemfri køreoplevelse. Uanset om du er rutineret knallert- eller scooterkører, eller om du nærmest først lige er startet på rejsen, kan du med vores billige vejhjælpspakke til knallerter og scootere nyde friheden på vejen med ro i sindet velvidende om, at hjælpen kun er et opkald væk, hvis uheldet skulle være ude.

Vores vejhjælpspakke er skræddersyet til at imødekomme de specifikke behov for knallert- og scooterkørere. Uanset om du oplever mekaniske problemer, batterisvigt, punkterede dæk eller brug for bugsering, er vores erfarne teknikere specialiserede i at håndtere disse udfordringer.

Så hvis din køretur afbrydes af uventede problemer, kan du med vores billige vejhjælpspakke forvente hurtig og pålidelig assistance direkte på stedet. Vi har erfarne teknikere lokaliseret over hele landet, og vi er i gennemsnit fremme til at hjælpe på kun 35 minutter, så du forsinkes mindst muligt. 

Er du i tvivl om, hvilken vejhjælpspakke der passer til din trailer? Find svaret her.

Oplev problemfri kørsel med SOS Dansk Autohjælps vejhjælp til scootere og knallerter.

Få den rette vejhjælp til din knallert eller scooter

Hos SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi en række forskellige vejhjælpspakker til knallert og scooter, så du forhåbentlig har nemmere ved at finde en løsning, der passer til dine behov.

Uagtet hvilken løsning, du vælger, kan du dog være sikker på et højt dækningsniveau. Vores fire forskellige vejhjælpspakker til knallert og scooter indeholder alle de samme elementer, der er med til at sikre din tryghed på vejene, og adskiller sig udelukkende på, hvilken type køretøj der købes vejhjælp til, samt hvorvidt vejhjælp skal være gældende i hele Europa, eller om det udelukkende skal gælde i Danmark.

Har du en el-scooter, kan du vælge vores to vejhjælpspakker: 'El-scooter - Dækning i Danmark’ og ‘El-scooter - Dækning i Danmark og Europa’. Dækningen i de to pakker er ens, og forskellen består udelukkende i, hvor de rent geografisk dækker, samt hvad de koster. 'El-scooter - Dækning i Danmark’ fås til bare 51 kr./md. mens ‘El-scooter - Dækning i Danmark og Europa’ koster 80 kr./md.

På samme måde gør det sig gældende, hvis du har en benzindrevet knallert eller scooter. Her kan du ligeledes vælge mellem ‘Knallert/Scooter - Dækning i Danmark’ og ‘Knallert/Scooter - Dækning i Danmark og Europa’, hvis eneste forskel på samme vis er det geografiske dækningsområde. 'Knallert/Scooter - Dækning i Danmark’ koster 71 kr./md, mens ‘Knallert/Scooter - Dækning i Danmark og Europa’ koster 80 kr./md.

Opdag hvordan du kan sikre din motorcykel med vores specialiserede vejhjælp.

Med vejhjælp fra SOS Dansk Autohjælp kommer både fører og køretøj trygt videre

Med vores vejhjælp til knallert og scooter får du den bedste assistance, når du har brug for det. Vi er specialister i at løse mindre problemer direkte på stedet, så du kan komme hurtigt videre på din køretur. Vores erfarne og kompetente teknikere ankommer med alt det nødvendige værktøj og reservedele; klar til at udføre reparationer og få dig tilbage på vejen uden unødig forsinkelse.

Vi ved dog godt, at der kan være tidspunkter, hvor problemet ikke kan løses på stedet, og hvor et besøg på værkstedet er nødvendigt for at få din knallert eller scooter tilbage i topform. Men du behøver ikke bekymre dig. Vi sørger for at få både dig og dit køretøj sikkert videre.

Med vores vejhjælpspakker til knallert og scooter får du frit værkstedsvalg. Det betyder, at vi sørger for at transportere din knallert eller scooter til det værksted, du ønsker. Og som en ekstra fordel tilbyder vi også 'fri vidererejse'. Det betyder, at vi arrangerer og afholder omkostningerne ved at transportere dig og dine eventuelle passagerer til en fælles destination i Danmark. Oftest vil det være nemmest at rejse med vores redningsfolk, men transporten kan også foregå via bus, tog, taxa eller færge.

Er din el-scooter brudt ned? Lær hvordan du er sikret med vores vejhjælp.

Få komplet vejhjælp til din el-scooter i både Danmark og Europa.

Vores Kunder

og deres oplevelser