Vejhjælp til motorcykel

Få overblik over abonnementerne

  • Gennemsnitligt fremme på
    35 min
  • Vi hjælper dagligt
    1150 bilister
  • Vi kører årligt
    420000 assistancer

Kør trygt på vejene med vejhjælp til din motorcykel

Med vejhjælp til din motorcykel kan du helt trygt køre af sted på landevejene uden at skulle frygte for diverse former for nedbrud. For uanset om du er en erfaren motorcyklist eller nybegynder, er det afgørende at kunne stole på, at hjælp er indenfor rækkevidde, hvis du skulle stå over for problemer på vejen.

Med vejhjælp til din motorcykel kan du køre trygt og bekymringsfrit på vejene velvidende om, at professionel assistance kun er et opkald væk.

Gennem MC vejhjælp hos SOS Dansk Autohjælp får du en omfattende dækning, der spænder over en bred vifte af situationer. Uanset om det er en mekanisk fejl, et punkteret dæk, brændstofmangel eller batteriproblemer, kan du regne med at få den nødvendige hjælp til at komme videre.

Når du oplever et problem, er det afgørende at få hjælp så hurtigt som muligt. Uanset om du er strandet langt ude på landet eller midt i byen, vil vores erfarne hjælpeteam være der for at få dig tilbage på vejen hurtigst muligt. Vi har biler stående klar til at hjælpe overalt i landet, og vi er i gennemsnit fremme på bare 35 minutter.

Sikker trailerkørsel starter med den rette vejhjælp. Udforsk vores vejhjælp til trailere.

Få den rette vejhjælpspakke til dine behov

Hos SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi en række forskellige vejhjælpspakker, så du forhåbentlig har nemmere ved at finde en løsning, der passer til dine behov.

Uagtet hvilken løsning, du vælger, kan du dog være sikker på et højt dækningsniveau. Vores tre forskellige vejhjælpspakker til MC indeholder således alle samme elementer, der er med til at sikre din tryghed på vejene. Forskellen i de forskellige vejhjælpspakker til MC består i, hvorvidt du ønsker dækning året rundt eller for en begrænset periode, og hvorvidt du ønsker vejhjælp til en almindelig motorcykel eller en veteranmotorcykel.

Ønsker du vejhjælp til din motorcykel hele året rundt, er ‘Motorcykel - 12 månedervalget for dig. Her får du vores brede dækning alle årets måneder, og du behøver ikke tænke på, hvornår på året du skal af sted på tur.

Ved du omvendt, at du ikke kommer til at køre på din motorcykel i løbet af årets koldeste måneder, har vi også skabt en MC vejhjælpspakke til dig. Med ‘Motorcykel 8 måneder får du en vejhjælpspakke, der dækker fra 1/3 til 31/10, så du trygt kan køre på vejene i den varmere del af året, hvor vejr og veje indbyder allermest til en køretur på motorcyklen.

Har du en veteranmotorcykel, som du ønsker vejhjælp til, har vi en vejhjælpspakke kaldet ‘Veteranmotorcykel - 6 måneder’. Den har præcis samme dækning som de andre vejhjælpspakker, men gælder altså kun for veteranmotorcykler og kun i perioden 1/4 - 30/9. 

Er du træt af at bekymre dig om nedbrud? Vores 12-måneders motorcykel vejhjælp har dig dækket i hele Europa.

Med MC vejhjælp kommer både fører og motorcykel trygt videre

Gennem vores vejhjælp til motorcykler tilbyder vi assistance direkte på stedet. Dette betyder, at mange mindre mekaniske problemer kan løses med det samme, så du kan komme hurtigst muligt videre. Vores professionelle teknikere vil komme udstyret med det nødvendige værktøj og reservedele for at udføre reparationer på stedet, så du kan fortsætte din rejse med minimal forsinkelse.

Der vil dog desværre også være tilfælde, hvor hjælpen ikke kan klares på stedet, og en tur forbi værkstedet er nødvendig for at få motorcyklen tilbage på højkant. Hvis det er tilfældet, sørger vi selvfølgelig for, at både du og motorcykel kommer trygt videre.

I vores vejhjælpspakker til MC får du frit værkstedsvalg, hvilket betyder, at vi sørger for at transportere din motorcykel til det værksted, du ønsker. Samtidig får du også ‘fri vidererejse’, hvilket betyder, at vi sørger for at arrangere og afholde omkostningerne til transport af dig og eventuelle passagerer til et fælles bestemmelsessted i Danmark. Oftest vil det være nemmest og hurtigst at få et lift af redderen, men transporten kan også foregå med bus, tog, taxa eller færge.

Oplev friheden på to hjul uden bekymringer – vores vejhjælp til veteranmotorcykler har dig dækket

Vejhjælp til motorcyklen i hele Europa

Hvis du drømmer om at erobre de smukkeste veje i Europa på din motorcykel, er det afgørende at have pålidelig vejhjælp ved din side. I alle vores vejhjælpspakker til MC får du heldigvis ‘Europadækning’, hvilket vil sige, at du kan være sikker på, at hjælp er tilgængelig, uanset om du kører gennem de snoede bjergveje i Alperne, udforsker de historiske byer i Italien eller cruiser langs kystlinjen i Spanien.

Europadækning inkluderer bl.a. starthjælp, nødreparationer, bjærgning/fritrækning samt bugsering til nærmeste værksted.

Vejhjælp til motorcykler i hele Europa tilbyder dig ikke kun praktisk hjælp, men også den nødvendige ro i sindet, du har brug for, når du udforsker kontinentets fantastiske veje. Uanset om du er på en kort tur eller en længere ekspedition, kan du fokusere på at nyde landskabet og kulturen velvidende, at vejhjælp kun er et opkald væk.

For at få mest muligt ud af dine europæiske eventyr bør du overveje at investere i vejhjælp til din motorcykel. Det er en investering i din sikkerhed, tryghed og muligheden for at opdage nye horisonter uden bekymringer. Så tag styringen og lad vejhjælpen tage sig af resten – og nyd en uforglemmelig køreoplevelse i hele Europa.

Vil du undgå uforudsete problemer på vejen? Lær mere om vores vejhjælp til personbiler.

Vores Kunder

og deres oplevelser