BASIS

Dækning i Danmark

Kør trygt igennem vinteren med et Basis-abonnement fra SOS Dansk Autohjælp. Køb dit abonnement i dag og få din dækning til kampagnepris. Kampagnen løber indtil d. 26/01-2018. Herefter vil normalprisen være 828 kr. pr. år. 

Et BASIS abonnement sikrer dig udvidet vejhjælpsdækning i Danmark med større fleksibilitet. Som abonnent er du sikret fremragende vejhjælp med højt serviceniveau, til en fast lav pris.

BASIS er til dig der ønsker:

 • Mere fleksiblitet i din vejhjælpspakke
 • Dækning i hele Danmark
 • SOS Førstehjælpskasse til bilen
 • Fast lav pris

Vil du vide mere kan du læse mere om vores ydelser i oversigten til højre. 

Ønsker du en udvidet dækning i Danmark og Europa? Så læs mere om Plus her

Brug for hjælp til valg af abonnement?

 • Gratis TryghedsTjek

  Som vejhjælpskunde hos SOS Dansk Autohjælp inkluderer dit abonnement et landsdækkende TryghedsTjek i forbindelse med vejhjælpsassistance. TryghedTjekket indholder bl.a. tjek af lygter, oliestand, dækmønster mm.

  Med det forebyggende TryghedsTjek får du en faglig vurdering af din bils sikkerhedsstand, kyndig vejledning og varsel om udbedring af eventuelle problemer. På den måde er det muligt at udbedre autoproblemer før de opstår og undgå potentielle skader på bilen og dens passagerer.

 • Batteriservice

  Som vejhjælpskunde hos SOS Dansk Autohjælp er du sikret vores landsdækkende batteriservice i forbindelse med vejhjælpsassistancer.

  Vores reddere har kompetencer, udstyr og reservedele med på vejen, så du kan få skiftet dit bilbatteri, hvis bilen ikke vil starte og batteriet viser sig at være udtjent. Du får således et tilsvarende kvalitetsbatteri til en konkurrencedygtig pris, sikker betaling på vejen, samt gratis montering på stedet. Derudover ydes der tre år garanti på batteriet – så kan du køre nemt og sikkert videre uden bekymringer.

 • Vejhjælpsapp

  Er du abonnementskunde hos SOS Dansk Autohjælp kan du gratis bruge vores vejhjælpsapp. Med appen kan du tilkalde vejhjælp i både Danmark og det øvrige Europa. Med få klik sender du de nødvendige oplysninger om din situation og din telefons GPS-position, så vores redder kan finde dig hurtigt, og give dig den hjælp, du har brug for.

  Læs mere om vores app og hvordan du henter den.

 • Selvbetjening via MIT DAH

  Som kunde hos SOS Dansk Autohjælp får du adgang til selvbetjeningen, MIT DAH. Her kan du blandt andet:

   - Ændre profiloplysninger
   - Se regninger og opdatere betalingskort til automatisk betaling
   - Ændre tilknyttede køretøjer
   - Få overblik over abonnementer og betingelser
   - Genopfylde SOS Førstehjælpskasser (kræver abonnement) 

  Klik her for at læse mere om MIT DAH

 • Hurtig fremmetid

  SOS Dansk Autohjælp er hurtigt fremme ved dig - overalt i Danmark. Vi er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Din garanti er, at vi er fremme så hurtigt som muligt og arbejder ihærdigt for at blive endnu bedre.

 • Vejhjælp på stedet

  Vi forsøger at hjælpe dig på stedet, hvis dit køretøj ikke kan starte eller ikke kan køre videre. Hjælpen inkluderer bl.a. starthjælp, fritrækning, hjulskifte, døroplukning.
  Er det ikke muligt at hjælpe dig på stedet, transporteres dit køretøj til enten nærmeste eller valgfrit værksted iht. dit abonnement.

 • Fri vidererejse

  Vi sørger for at arrangere og afholde omkostningerne til transport af dig og eventuelle passagerer til et fælles bestemmelsessted i Danmark.

 • Frit værkstedsvalg

  Hvis dit køretøj er udsat for skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, transporteres det til din bopæl eller værksted i samråd med dig. Ved driftsstop/skade ved din bopæl transporteres dit køretøj til værksted efter dit valg.

  *Ved BASIS abonnement bugseres der til nærmeste værksted ved hjulskifte, døroplukning og rudeskader.

 • DinEkstraBil - billig billeje inkl. forsikring

  Hvis uheldet er ude, og din bil skal transporteres til værksted, kan SOS Dansk Autohjælp tilbyde dig at leje DinEkstraBil inkl. forsikring til en rigtig fordelagtig pris i de første tre dage. Du kan også leje til en attraktiv pris, selvom du ikke har brug for assistance. Priserne afhænger af dit valgte abonnement. Se lejepriserne her

 • SOS Førstehjælpskasse til Bil og genopfyldning

  Førstehjælp redder liv! Du får gratis en SOS Førstehjælpskasse til Bil og fri genopfyldning, så længe du fortsætter med dit vejhjælpsabonnement.

*Der betales for et helt år. Skadesforsikringsafgift på 1,1% til staten er inkluderet i prisen.

Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Eller ring til os på 7010 8092

(man-tors: kl 8.00-15.00 og fre: kl 08.00-14.00)