PLUS

Dækning i Danmark og Europa

Plus er hele vejhjælpspakken med hjælp, når du går i stå på de danske veje, holder med dødt batteri i indkørslen eller sidder fast i rabatten ved sommerhuset. Du får den komfortable løsning med transport til dit hjem og bilen fragtet lige til det værksted, du ønsker, ligesom med vores Basispakke. Men med denne pakke dækker vi også bilen i hele Europa. Det vil sige at når du skal på ferie, og triller over grænsen, så vil du stadig være dækket og kan ringe til os, så får vi løst problemet, og sendt dig videre på rejsen.

Dertil får du også stor fleksibilitet, så alle, der bruger bilen, kan ringe efter hjælp, da det er bilen, der er dækket. Med i pakken får du også en førstehjælpskasse, som du frit kan fylde op igen og igen, når der er brug for det.

Plus er den fleksible og komfortable vejhjælpspakke til dig som kører i Danmark og ind i mellem i Europa.

 

Vejer din bil over 2500 kg, så køb dit PLUS abonnement her

 • TryghedsTjek

  Som vejhjælpskunde hos SOS Dansk Autohjælp inkluderer dit abonnement et landsdækkende TryghedsTjek i forbindelse med vejhjælpsassistance.

  Tryghedstjekket er gratis, tager kun få minutter og består af en visuel seks-punkts gennemgang af din bils sikkerhedsstand af vores kompetente reddere.

  Indhold:
  - Lygter
  - Viskerblande (for)
  - Oliestand
  - Bremsevæskestand
  - Kølervæskestand
  - Dækmønster

  Med det forebyggende TryghedsTjek får du en faglig vurdering af din bils sikkerhedsstand, kyndig vejledning og varsel om udbedring af eventuelle problemer.

  På den måde er det muligt at udbedre autoproblemer før de opstår og undgå potentielle skader på bilen og dens passagerer.

 • Batteriservice

  Som vejhjælpskunde hos SOS Dansk Autohjælp er du sikret vores landsdækkende batteriservice i forbindelse med vejhjælpsassistancer.

  Vores reddere har kompetencer, udstyr og reservedele med på vejen, så du kan få skiftet dit bilbatteri, hvis bilen ikke vil starte og batteriet viser sig at være udtjent. Du får således et tilsvarende kvalitetsbatteri til en konkurrencedygtig pris, sikker betaling på vejen, samt gratis montering på stedet. Derudover ydes der tre år garanti på batteriet – så kan du køre nemt og sikkert videre uden bekymringer.

  Batteriskiftet tilbydes i forbindelse med vejhjæpsassistancer.

 • Vejhjælpsapp

  Er du abonnementskunde hos SOS Dansk Autohjælp kan du gratis bruge vores vejhjælpsapp. Med appen kan du tilkalde vejhjælp i både Danmark og det øvrige Europa. Med få klik sender du de nødvendige oplysninger om din situation og din telefons GPS-position, så vores redder kan finde dig hurtigt, og give dig den hjælp, du har brug for.

  Når du bestiller vejhjælp med appen, modtager du et opkald fra vores vagtcentral for at aftale assistancen, og derefter får du løbende opdateringer om din sag direkte på telefonen indtil hjælpen er fremme hos dig. Dermed kan du altid være tryg ved at hjælpen er på vej og du ved hvornår den kan forventes at ankomme.
   
  Din telefons GPS-position viser os præcist hvor du befinder dig, når du kontakter os, og dermed skal du ikke længere bekymre dig om, hvorvidt redderbilen kan finde dig.


  Læs mere om vores app og hvordan du henter den.

 • Selvbetjening via MIT DAH

  Som kunde hos SOS Dansk Autohjælp får du adgang til selvbetjeningen, MIT DAH. Her kan du blandt andet:

   - Ændre profiloplysninger
   - Se regninger og opdatere betalingskort til automatisk betaling
   - Ændre tilknyttede køretøjer
   - Få overblik over abonnementer og betingelser
   - Genopfylde SOS Førstehjælpskasser (kræver abonnement) 

  Klik her for at læse mere om MIT DAH

 • Hurtig fremmetid

  SOS Dansk Autohjælp er hurtigt fremme ved dig - overalt i Danmark. Vi er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Din garanti er, at vi er fremme så hurtigt som muligt og arbejder ihærdigt for at blive endnu bedre.

 • Hotelophold i Danmark

  Kan bilen ikke repareres samme dag, og hvis SOS Dansk Autohjælp vurderer det rimeligt, vil SOS Dansk Autohjælp arrangere og afholde omkostningerne til en hotelovernatning inkl. morgenmad for fører og eventuelle passagerer, der lovligt kan være i bilen, på et hotel i Danmark efter SOS Dansk Autohjælps valg.

 • Frit værkstedsvalg

  Hvis dit køretøj er udsat for skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, transporteres det til din bopæl eller værksted i samråd med dig. Ved driftsstop/skade ved din bopæl transporteres dit køretøj til værksted efter dit valg.

  *Ved BASIS abonnement bugseres der til nærmeste værksted ved hjulskifte, døroplukning og rudeskader.

Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Eller ring til os på 7010 8092

(man-tors: kl 8.00-15.00 og fre: kl 08.00-14.00)