SUPER

Dækning i Danmark og Europa

Et SUPER abonnement sikrer dig udvidet vejhjælpsdækning i Danmark og hele Europa med større fleksibilitet. Som abonnent er du sikret fremragende vejhjælp med højt serviceniveau, til en fast lav pris.

SUPER er til dig der ønsker:

 • Mere fleksiblitet i din vejhjælpspakke
 • Dækning i hele Danmark og Europa
 • Transport mellem værksteder
 • Fritrækning i Europa
 • SOS Førstehjælpskasse til bilen
 • Fast lav pris

Vil du vide mere kan du læse mere om vores ydelser i oversigten til højre.

 

Brug for hjælp til valg af abonnement?

 • Gratis TryghedsTjek

  Som vejhjælpskunde hos SOS Dansk Autohjælp inkluderer dit abonnement et landsdækkende TryghedsTjek i forbindelse med vejhjælpsassistance. TryghedTjekket indholder bl.a. tjek af lygter, oliestand, dækmønster mm.

  Med det forebyggende TryghedsTjek får du en faglig vurdering af din bils sikkerhedsstand, kyndig vejledning og varsel om udbedring af eventuelle problemer. På den måde er det muligt at udbedre autoproblemer før de opstår og undgå potentielle skader på bilen og dens passagerer.

 • Batteriservice

  Som vejhjælpskunde hos SOS Dansk Autohjælp er du sikret vores landsdækkende batteriservice i forbindelse med vejhjælpsassistancer.

  Vores reddere har kompetencer, udstyr og reservedele med på vejen, så du kan få skiftet dit bilbatteri, hvis bilen ikke vil starte og batteriet viser sig at være udtjent. Du får således et tilsvarende kvalitetsbatteri til en konkurrencedygtig pris, sikker betaling på vejen, samt gratis montering på stedet. Derudover ydes der tre år garanti på batteriet – så kan du køre nemt og sikkert videre uden bekymringer.

 • Vejhjælpsapp

  Er du abonnementskunde hos SOS Dansk Autohjælp kan du gratis bruge vores vejhjælpsapp. Med appen kan du tilkalde vejhjælp i både Danmark og det øvrige Europa. Med få klik sender du de nødvendige oplysninger om din situation og din telefons GPS-position, så vores redder kan finde dig hurtigt, og give dig den hjælp, du har brug for.

  Læs mere om vores app og hvordan du henter den.

 • Selvbetjening via MIT DAH

  Som kunde hos SOS Dansk Autohjælp får du adgang til selvbetjeningen, MIT DAH. Her kan du blandt andet:

   - Ændre profiloplysninger
   - Se regninger og opdatere betalingskort til automatisk betaling
   - Ændre tilknyttede køretøjer
   - Få overblik over abonnementer og betingelser
   - Genopfylde SOS Førstehjælpskasser (kræver abonnement) 

  Klik her for at læse mere om MIT DAH

 • Hurtig fremmetid

  SOS Dansk Autohjælp er hurtigt fremme ved dig - overalt i Danmark. Vi er fremme ved syv ud af ti indenfor 45 minutter og ved ni ud af ti indenfor 60 minutter. Din garanti er, at vi er fremme så hurtigt som muligt og arbejder ihærdigt for at blive endnu bedre.

 • Vejhjælp på stedet

  Vi forsøger at hjælpe dig på stedet, hvis dit køretøj ikke kan starte eller ikke kan køre videre. Hjælpen inkluderer bl.a. starthjælp, fritrækning, hjulskifte, døroplukning.
  Er det ikke muligt at hjælpe dig på stedet, transporteres dit køretøj til enten nærmeste eller valgfrit værksted iht. dit abonnement.

 • Fri vidererejse

  Vi sørger for at arrangere og afholde omkostningerne til transport af dig og eventuelle passagerer til et fælles bestemmelsessted i Danmark.

 • Frit værkstedsvalg

  Hvis dit køretøj er udsat for skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, transporteres det til din bopæl eller værksted i samråd med dig. Ved driftsstop/skade ved din bopæl transporteres dit køretøj til værksted efter dit valg.

  *Ved BASIS abonnement bugseres der til nærmeste værksted ved hjulskifte, døroplukning og rudeskader.

 • Bugsering mellem værksteder

  Der ydes én bugsering mellem værksteder i Danmark pr. uheld eller nedbrud.

 • DinEkstraBil - Erstatningsbil

  Prisen for leje af DinEkstraBil i forbindelse med assistancen er uden beregning de tre første døgn. Gældende priser for de efterfølgende døgn fremgår af SOS Dansk Autohjælps hjemmeside. 

 • Dækning i hele Europa

  Med Europadækning er du sikret assistance i hele Europa. Vi samarbejder med et omfattende netværk af de bedste redningsorganisationer, så du altid får den bedste service over hele Europa (med undtagelse af Færøerne og Grønland). 

  Hvis dit køretøj ikke kan starte eller ikke kan køre videre på din tur i Europa, forsøger vi at hjælpe dig på stedet. På stedet kan vi hjælpe med starthjælp, hjulskift og nødreparationer. Er det ikke muligt at afhjælpe nedbrudsårsagen på vejen, transporteres køretøjet i Europa til det nærmeste værksted.

 • Europadækning - EU inkl. bjærgning/fritrækning

  Der ydes også bjærgning/fritrækning i Europa.

 • SOS Førstehjælpskasse til Bil og genopfyldning

  Førstehjælp redder liv! Du får gratis en SOS Førstehjælpskasse til Bil og fri genopfyldning, så længe du fortsætter med dit vejhjælpsabonnement.

*Der betales for et helt år. Skadesforsikringsafgift på 1,1% til staten er inkluderet i prisen.

Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Lad os ringe dig op

Eller ring til os på 7010 8092

(man-tors: kl 8.00-15.00 og fre: kl 08.00-14.00)