Vi hjælper dig, når du skal bruge vejhjælp i Europa

Det er altid ærgerligt at få behov for vejhjælp, og det kan hurtigt blive besværligt, hvis du får brug for vejhjælp på din ferie i Europa.

Hos SOS Dansk Autohjælp får du den hjælp du har brug for – når du har brug for den.

Vi hjælper dig sikkert videre, og med Rødt Kort-appen og vores døgnåbne alarmcentral er hjælpen aldrig langt væk.

Vi tilbyder billig vejhjælp i både Danmark og resten af Europa, så du kun skal tænke på at holde ferie.

Er du i tvivl, om hvilket abonnement du skal vælge?

Hos SOS Dansk Autohjælp sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde det abonnement, som passer bedst til dig, også når du skal ud at køre i Europa.

Vi guider dig, så du er dækket ind, når du kører på ferie. Vi tilbyder også abonnementer på vejhjælp i Danmark og Europa til motorcykel og campingvogn.

SOS Dansk Autohjælp er en del af SOS International

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi en del af SOS International.

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden.

Vi har et omfattende samarbejde med kvalificerede partnere og leverandører i hele verden, så uanset hvor du befinder dig, skal du blot ringe til vores døgnåbne alarmcentral, så hjælper vi dig videre.

SOS International tilbyder en række løsninger indenfor læge- og rejseassistance, vejhjælp og sundhedsløsninger. Kort sagt alt hvad du har brug for, når du vil være dækket ind på din rejse.

Så uanset om du får brug for vejhjælp i Europa eller i Danmark, er vi klar til at hjælpe dig videre.

Med Rødt Kort-appen kan du trygt køre på ferie i Europa

Om du tager på kør-selv-ferie i Europa, eller du skal ud at køre undervejs på din ferie, kan du komme i en situation, hvor du får brug for vejhjælp.

Hvis det sker i udlandet, har du måske ikke det samme kendskab til det sted, du befinder dig, som hvis det var i Danmark.

Hvis du samtidig skal finde en lokal autohjælp og måske forsøge at kommunikere på et sprog, du ikke er vant til, så kan en ærgerlig situation hurtigt blive frustrerende.

Derfor har vi lavet Rødt Kort-appen, så du hurtigt og let kan få autohjælp i Europa – og flere lande uden for Europa.

Hvad og hvem dækker Rødt Kort-ordningen?

Hvis du har tegnet kaskoforsikring hos et dansk forsikringsselskab, som er med i Rødt Kort-ordningen, er du sikret følgende:

  • Vejhjælp på skadestedet
  • Bugsering
  • Hotel og nødvendig lokaltransport
  • Udlejningsbil
  • Hjemrejse
  • Hjemtransport af køretøj
  • Fremskaffelse og forsendelse af reservedele

 

Du kan tjekke om du er omfattet af Rødt Kort-ordningen ved at kontakte dit forsikringsselskab, eller scanne din nummerplade i Rødt Kort-appen.

Døgnåben alarmcentral og GPS-lokation sikrer dig hurtig vejhjælp i Europa

Med Rødt Kort-appen kan du sende din nøjagtige position direkte til vores døgnåbne alarmcentral, så autohjælpen let kan finde dig.

Du finder også en række andre funktioner i appen, som fx ruteplanlægning og live trafikmeldinger. Du kan også oprette en skadesanmeldelse og søge om refusion af udgifter direkte i appen.

Rødt Kort-ordningen gælder i de 27 EU-lande og knap 30 lande uden for EU.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til vores alarmcentral. Vi sidder klar til at hjælpe dig - døgnet rundt.

 

Har du brug for akut hjælp?

+45 70 10 80 90

Gode råd når du skal køre på ferie i Europa

Når du skal køre bil på din ferie i Europa, kan du selv gøre meget for at forsøge at undgå at få brug for vejhjælp og få en generelt mere sikker rejse.

Hos SOS Dansk Autohjælp anbefaler vi, at du både tænker på din bil, passagererne og hvordan bilen er pakket, inden du tager afsted.

Rejser du i din egen bil, så anbefaler vi, at du tjekker den inden afrejse. Selvom din bil kører upåklageligt til hverdag, kan en lang tur på de europæiske motorveje med ekstra oppakning være en udfordring for din bil, og der kan måske opstå problemer med den, som du ikke var forberedt på.

Vi har derfor lavet en oversigt over gode råd til bilferien, som du med fordel kan gennemgå inden afrejse.

Her finder du vores råd til sikker færdsel, en oversigt over regler for kørsel i udlandet samt andet brugbar information, når du skal ud at køre langt.

Husk også det blå EU-sygesikringskort når du rejser i Europa. Vær opmærksom på, at det blå sygesikringskort ikke dækker hjemtransport eller alarmcentral, og vi anbefaler derfor, at du inden afrejse tjekker, om du også skal have en rejseforsikring.

Hvis du vil læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du kører bil i Europa, kan du læse vores omfattende liste med information til din kør-selv-ferie i Europa.