Autohjælp & vejhjælp i Esbjerg

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi altid klar til at assistere dig med vejhjælp.  

Vi dækker i hele Danmark, og hjælper dig på stedet. Alternativt sørger vi for bugsering til nærmeste autoværksted.

Vi har stationer fordelt i hele landet, og dækker også i Esbjerg og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så hjælpen er aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det.

Vejhjælp der passer til dit behov

Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. Hvis du eksempelvis vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.

 

Har du behov for vejhjælp i Esbjerg her og nu, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement – vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.

Tilkald vejhjælp

Har du brug for vejhjælp i Esbjerg? 

Har du brug for autohjælp i Esbjerg og omegn? SOS DAH dækker i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 45 minutter, er hjælpen aldrig længere end et opkald væk.
Kontakt os på 70 10 80 90 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. 

Autohjælp i Esbjerg: Vær obs på disse områder

Er du bilist og befinder du dig i Esbjerg-området? Vi har samlet nogle områder, hvor du bør være særligt opmærksom, når du færdes i Esbjerg og omegn: 

  • Landbrugsveje ved Hjerting: Hold øje med landbrugs- og grusveje, der kan være ujævne, især i dårligt vejr. 
  • Industriområder ved Esbjerg Havn: Tung trafik – udvis forsigtighed og overhold de lokale trafikregler. 
  • Esbjerg centrum: Vær opmærksom på tæt trafik. 
  • Vejprojekter ved Vardevej: Hold øje med vejprojekter, der kan påvirke trafikken. 
  • Blåvand: Turistdestinationer som Blåvand kan opleve stærk trafik. Planlæg din rute i forvejen og vær opmærksom på lokale begivenheder.
  • Kystområder langs Nordsøen: Vær opmærksom på kraftig vind. Bilister bør tage hensyn til forholdene – særligt i ekstremt vejr.
  • Landområder ved Bramming: Vær opmærksom på vejskilte, der advarer om dyreliv – især om natten.

Har du brug for akut vejhjælp i nogle af ovenstående områder, kan du kontakte os for at få professionel assistance på stedet. Vi er eksperter i at yde den rette vejhjælp i netop disse områder omkring Esbjerg.