Autohjælp i Fredericia

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi altid klar til at assistere dig med vejhjælp – så du kan komme hurtigt videre.
 
Vi dækker hele Danmark, og hjælper dig på stedet. Hvis det er nødvendigt, sørger vi for bugsering til det nærmeste autoværksted.
 
Vi har stationer fordelt i hele landet, og dækker også Fredericia og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så du kan altid få hjælp, hvis du får brug for det.
 
Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som passer bedst til dine behov. Vil du eksempelvis være sikret autohjælp i resten af Europa, så kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.
Har du behov for vejhjælp med det samme, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.
 
Tilkald vejhjælp
 
Har du brug for autohjælp i Fredericia eller omegn? Hos SOS DAH dækker vi i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 35 minutter, er hjælpen aldrig langt fra dig, hvis du får brug for det. Tilkald vejhjælp på telefonnummer: 7010 8090 – så sørger vi for at hjælpe dig videre.