Autohjælp & vejhjælp i Fredericia

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi altid klar til at assistere dig med vejhjælp – så du kan komme hurtigt videre.
 
Vi dækker hele Danmark, og hjælper dig på stedet. Hvis det er nødvendigt, sørger vi for bugsering til det nærmeste autoværksted.
 
Vi har stationer fordelt i hele landet, og dækker også Fredericia og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så du kan altid få hjælp, hvis du får brug for det.
Vejhjælp der passer til dit behov
Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som passer bedst til dine behov. Vil du eksempelvis være sikret autohjælp i resten af Europa, så kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.
Har du behov for vejhjælp med det samme, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.
 
Tilkald vejhjælp
 

Har du brug for vejhjælp i Fredericia? Kontakt os i dag

Har du brug for autohjælp i Fredericia eller omegn? Hos SOS DAH dækker vi i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 35 minutter, er hjælpen aldrig langt fra dig, hvis du får brug for det. Tilkald vejhjælp på telefonnummer: 7010 8090 – så sørger vi for at hjælpe dig videre.

Vejhjælp i Fredericia og omegn 

Har du akut brug for vejhjælp i  Fredericia? Vores eksperter har stor erfaring med at yde vejhjælp i netop dit lokalområde – uanset hvor i Fredericia du befinder dig. 

Læs mere om vores vejhjælpstjenester i Fredericia og omegn herunder. 

Lokalkendte vejhjælpsreddere i Fredericia

Har du brug for vejhjælp i Fredericia, består vores team af erfarne og lokalkendte vejhjælpsreddere, der hurtigt rykker ud til din placering og tilbyder den hjælp, du har brug for.

Uanset hvilken type skade, din bil har fået, så står vores erfarne team af reddere klar til at assistere med den type vejhjælp, du har behov for i Fredericia og omegn.

Autohjælp i Fredericia: Vær særligt opmærksom her

Er du bilist og befinder du dig i Fredericia og omegn? Så er der en række områder, du bør være særligt opmærksom på. 

  • Motorvej E20: Motorvejen forbinder Fredericia med andre større byer. Trafikken kan være tæt, især ved tilslutninger og i myldretiden.
  • Vejlevej (Rute 28): En af de vigtigste indfaldsveje til Fredericia, der forbinder byen med Vejle mod nord. Trafikken kan være intens, især i spidsbelastningsperioder.
  • Middelfartvej (Rute 51): Vejen fører mod Middelfart og krydser Lillebæltsbroen. Trafikken kan være tæt, især på broen og ved tilslutninger.
  • Vestergade og Søndergade: Centrale gader i Fredericia centrum, hvor trafikken kan være tæt, især i dagtimerne.
  • Fjordvejen (Rute 151): Vejen fører langs Lillebælt og forbinder Fredericia med andre kystbyer som Middelfart og Kolding. Trafikken kan være udfordrende, især om sommeren. 
  • Kystvejen (Rute 170): En kystvej, der kan opleve tæt trafik – især i sommermånederne.