Autohjælp & vejhælp på Fyn

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, kan du få hjælp af SOS Dansk Autohjælp, hvis din bil ikke kan køre videre. Vi hjælper dig på stedet, hvis det er muligt, og ellers sørger vi for at bugsere dig hen til det nærmeste autoværksted. Vi har stationer fordelt i hele landet, og dækker også på Fyn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og hjælpen er aldrig længere end et opkald væk.

 

Vejhjælp 70 10 80 90

 

Hvis du også vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement – vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.

Vejhjælp der passer til dit behov

Vi tilbyder desuden forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. 

 

Vejhjælp på Fyn – vi rykker ud til dig

Har du akut brug for vejhjælp på Fyn? Vores eksperter har stor erfaring med vejhjælp i netop dit lokalområde – uanset hvor på Fyn du befinder dig. 

Læs mere om vores vejhjælpstjenester på Fyn herunder. 

Lokalkendt assistance på Fyn

Har du brug for vejhjælp på Fyn, består vores team af erfarne og lokalkendte vejhjælpsreddere, der hurtigt rykker ud til din placering og tilbyder den hjælp, du har brug for. 

Uanset om du har brug for hjælp til et punkteret dæk, et fladt batteri eller motorstop, så står vores erfarne team af reddere klar til at assistere med den type hjælp og nødreparationer, du har behov for på Fyn.

Autohjælp på Fyn: Vær obs på disse områder

Er du bilist og befinder du dig på Fyn? Så er der nogle områder, som du bør være særligt opmærksom på: 

  • Storebæltsområdet: Vær obs på, at der kan være tung trafik – især i forbindelse med rejser over broen. 
  • Kystområder ved Svendborg: Vejene langs kysten, samt de omkringliggende områder, kan være udsat for vejrmæssige udfordringer. Sørg for at køre efter vejrforholdene. 
  • Faaborg/Midtfyn: Vær obs på landbrugsveje. 
  • Odense centrum: Vær obs på, at der kan være tæt trafik og komplekse vejkryds.
  • Kystveje ved Kerteminde: Veje langs kysten ved Kerteminde kan være udsat for tidevandet og svingende vejrforhold. Vær derfor opmærksom på skiltningen.
  • Landområder omkring Middelfart: Vær obs på dyreovergange omkring Middelfart. Kør forsigtigt, især om natten, og vær opmærksom på dyr på vejen.