Autohjælp & vejhjælp i København

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, kan du få hjælp af SOS Dansk Autohjælp, hvis din bil ikke kan køre videre. Vi hjælper dig på stedet, hvis det er muligt, og ellers sørger vi for at bugsere dig hen til det nærmeste autoværksted. Vi har stationer fordelt i hele landet og dækker også i København og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og hjælpen er aldrig længere end et opkald væk.

 

Vejhjælp 70 10 80 90

 

Hvis du også vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement – vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.

 

Vejhjælp der passer til dit behov

Vi tilbyder desuden forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. 

Har du brug for autohjælp i København?  

København er en by med tung trafik, og ofte er der mange mennesker der skal til og fra byen samtidig. Har du været uheldig, og har du brug for billig autohjælp, enten i København eller i nærheden af København? 

Hos SOS Dansk Autohjælp rykker vi ud og hjælper dig godt videre – uanset hvor i hovedstadsområdet, du befinder dig.

Vejhjælp 70 10 80 90

 

Vi hjælper dig videre – uanset hvad 

Er din bil gået i stå, har du brug for at få skiftet hjul på bilen eller er batteriet på bilen fladt? Uanset årsagen og hvilken type autohjælp, du har brug for, så hjælper vi både dig og din bil godt videre.

Hos os får du en god service til en lav pris. Ring til os i dag og få autohjælp i København og omegn.  

Vejhjælp i København og omegn – vi rykker ud til dig

Har du akut brug for vejhjælp i København og omegn? Vores eksperter har stor erfaring med at yde vejhjælp i netop dit lokalområde – uanset hvor i hovedstaden du befinder dig. 

Læs mere om vores vejhjælpstjenester i København herunder. 

Lokalkendte vejhjælpsreddere i København

Har du brug for vejhjælp i København, består vores team af erfarne og lokalkendte vejhjælpsreddere, der hurtigt rykker ud til din placering og tilbyder den hjælp, du har brug for.

Uanset hvad årsagen måtte være og hvilken type skade, din bil har fået, så står vores erfarne team af reddere klar til at assistere med den type hjælp og nødreparationer, du har behov for i København.

Autohjælp i København: Vær obs på disse områder

Er du bilist og befinder du dig i København eller omegn? Vi har samlet nogle områder, som du bør være særligt opmærksom på: 

 

  • H.C. Andersens Boulevard: En af Københavns hovedgader, der løber gennem centrum. Trafikken kan være tæt – især i myldretiden.
  • Motorring 3 (M3): En vigtig motorvej, der omgiver København. Der kan opstå trafikpropper, især ved tilslutninger og i spidsbelastningsperioder.
  • Øresundsbroen: Trafikken kan være intens, og der er mange kryds og veje.
  • Inderhavnsbroen: Broen forbinder Nyhavn og Christianshavn og er ofte trafikeret. Der kan opstå udfordringer med tæt trafik i området.
  • Rådhuspladsen: En central plads i København omgivet af butikker og hoteller. Trafikken kan være tæt, især i forbindelse med begivenheder og aktiviteter.
  • Åboulevarden: 
  • Holbækmotorvejen (E47):