Autohjælp & vejhjælp i Nordsjælland

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi altid klar til at assistere dig med vejhjælp, og vi dækker i alle regioner i Danmark. Vi hjælper dig på stedet, og om nødvendigt sørger vi for bugsering til nærmeste autoværksted. Vi har stationer fordelt i hele landet - også i Nordsjælland. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så hjælpen er aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det. Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. Hvis du eksempelvis vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.

Har du behov for vejhjælp her og nu, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os - også selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.

 

Tilkald vejhjælp

 

Har du brug for autohjælp i Nordsjælland? Hos SOS DAH dækker vi i hele Danmark og vi er gennemsnitligt fremme på 35 minutter, så hjælpen er altid nær, hvis du får brug for det.