Autohjælp & vejhjælp i Odense

Hos SOS Dansk autohjælp er vi altid klar til at assistere med vejhjælp og vi dækker i hele Danmark.

Vi hjælper dig på stedet og alternativt sørger vi for bugsering til nærmeste autoværksted.

Vi har stationer fordelt i hele landet og dækker også i Odense og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, og hjælpen er aldrig længere end et opkald væk. Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov.

Vejhjælp der passer til dit behov

Vi tilbyder desuden forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. 

Hvis du også vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement – vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.

Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt.

Tilkald vejhjælp

Har du brug for autohjælp i Odense eller omegn? SOS DAH dækker i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 45 minutter, er hjælpen altid nær.

Har du brug for vejhjælp i Odense? Kontakt os i dag

Har du brug for autohjælp i Odense eller omegn? SOS DAH dækker i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 45 minutter, er hjælpen altid nær.
Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. 

Vejhjælp i Odense og omegn – vi rykker ud til dig

Har du akut brug for vejhjælp i Odense og omegn? Vores eksperter har stor erfaring med at yde vejhjælp i netop dit lokalområde – uanset hvor i Odense du befinder dig. 

Læs mere om vores vejhjælpstjenester i Odense herunder. 

Lokalkendte vejhjælpsreddere i Odense

Har du brug for vejhjælp i Odense, består vores team af erfarne og lokalkendte vejhjælpsreddere, der hurtigt rykker ud til din placering og tilbyder den hjælp, du har brug for.

Uanset hvad årsagen måtte være og hvilken type skade, din bil har fået, står vores erfarne team af reddere klar til at assistere med den type hjælp og nødreparationer, du har behov for i Odense og omegn.

Autohjælp i Odense: Vær obs på disse områder

Er du bilist og befinder du dig i Odense og omegn? Så er der en række områder, du bør være særligt opmærksom på. 

  • Motorvej E20: Som en af de vigtigste motorveje i Danmark forbinder E20 Odense med andre store byer som København mod øst og Esbjerg mod vest. Trafikken kan være tæt, især i myldretiden og i forbindelse med begivenheder eller vejarbejder.
  • Thomas B. Thriges Gade: En central gade i Odense, der ofte oplever tæt trafik, da den fungerer som en vigtig indfaldsvej til byens centrum. Der kan være udfordringer med både kørsel og parkering langs denne vej.
  • H. C. Andersens Boulevard: En anden vigtig indfaldsvej til Odense centrum, der kan være præget af tæt trafik, især i spidsbelastningsperioder. 
  • Vejlevej (Rute 9): Denne vej forbinder Odense med byer som Middelfart og Fredericia. Trafikken kan være intens, især i myldretiden. 
  • Odense Ringvej: Ringvejen omkring Odense kan opleve trafikpropper, især på strækninger med mange tilslutninger og i spidsbelastningsperioder. Det er en vigtig vej for pendlertrafik og godstransport i byen.
  • Nyborgvej (Rute 8): En hovedvej, der forbinder Odense med byen Nyborg og Østfyn. Trafikken kan være tæt, især i myldretiden. 
  • Rosengårdcentret: Vær opmærksom på, at trafikken omkring centret kan være intens i dagtimerne.