Autohjælp & vejhjælp i Roskilde

SOS Dansk Autohjælp står altid klar til at assistere dig med vejhjælp.
 
Vi dækker i hele landet, og giver dig vejhjælp på stedet. Hvis der er brug for det, sørger vi for bugsering til nærmeste værksted.
 
Vi har stationer fordelt i hele landet - også i Roskilde og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så hjælpen er aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det.
 

Hvis du også vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, selvom du ikke har et abonnement – vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer. Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt.

Vejhjælp der passer til dit behov

Vi tilbyder desuden forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov.

Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os - også selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.
 
Tilkald vejhjælp
 

Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 70 10 80 92 - også selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.

[Tilkald vejhjælp] 

Har du brug for autohjælp i Roskilde?

Har du brug for autohjælp i Roskilde eller omegn? Hos SOS DAH dækker vi i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 35 minutter, er hjælpen aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det. 

Vejhjælp i Roskilde og omegn – vi rykker ud til dig

Har du akut brug for vejhjælp i Roskilde og omegn? Vores eksperter har stor erfaring med at yde vejhjælp i netop dit lokalområde – uanset hvor i Roskilde du befinder dig. 

Læs mere om vores vejhjælpstjenester i Roskilde herunder. 

Lokalkendte vejhjælpsreddere i Roskilde

Har du brug for vejhjælp i Roskilde, består vores team af erfarne og lokalkendte vejhjælpsreddere, der hurtigt rykker ud til din placering og hjælper dig videre.
Uanset hvad årsagen måtte være og hvilken type skade, din bil har fået, står vores erfarne team af lokalkendte reddere klar til at assistere med den type hjælp og nødreparationer, du har behov for i Roskilde.

[Tilkald vejhjælp i Roskilde] 

Autohjælp i Roskilde: Vær obs på disse områder

Er du bilist og befinder du dig i Roskilde og omegn? Så er der en række områder, du bør være særligt opmærksom på.

  • Ring 4 (Motorring 4): En vigtig motorvej, der omgiver Roskilde og forbinder byen med andre større byer som København, Odense og Holbæk. Trafikken kan være tæt, især i myldretiden og i forbindelse med uheld eller vejarbejde.
  • Frederikssundsvej (Rute 6): En af hovedvejene, der fører ind og ud af Roskilde. Trafikken kan være intens, især i spidsbelastningsperioder, da vejen bruges af pendlere samt til godstransport og turisttrafik.
  • Københavnsvej: En vigtig indfaldsvej til Roskilde centrum fra øst. Trafikken kan være tæt, især i myldretiden og i forbindelse med begivenheder eller arrangementer i byen.
  • Slagballevej: En af hovedvejene, der fører til og fra Roskilde Lufthavn. Trafikken kan være tung. 
  • Holbækvej (Rute 21): En vigtig vej, der forbinder Roskilde med Holbæk og andre byer mod vest. Trafikken kan være intens, især i spidsbelastningsperioder og i forbindelse med arrangementer på Roskilde Festival eller Roskilde Dyrskue.
  • Ringstedvej (Rute 6): Vejen forbinder Roskilde med Ringsted og andre byer mod syd. Trafikken kan være udfordrende, især i myldretiden, da mange pendler til og fra arbejde samt bruger vejen til at komme til og fra sydlige byer.