Autohjælp i Roskilde

SOS Dansk Autohjælp står altid klar til at assistere dig med vejhjælp.
 
Vi dækker i hele landet, og giver dig vejhjælp på stedet. Hvis der er brug for det, sørger vi for bugsering til nærmeste værksted.
 
Vi har stationer fordelt i hele landet - også i Roskilde og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så hjælpen er aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det.
 
Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. Hvis du eksempelvis vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.
Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os - også selvom du ikke har et abonnement. Vi hjælper alle, og rykker ud med det samme du ringer.
 
Tilkald vejhjælp
 
Har du brug for autohjælp i Roskilde eller omegn? Hos SOS DAH dækker vi i hele landet og med en gennemsnitlig fremmetid på 35 minutter, er hjælpen aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det. Tilkald vejhjælp på telefonnummer: 7010 8090 – så sørger vi for at hjælpe dig videre.