Autohjælp & vejhjælp i Viborg

Hos SOS Dansk Autohjælp er vi altid klar til at assistere dig med vejhjælp, og vi dækker i alle byer i hele Danmark. Vi hjælper dig på stedet, og om nødvendigt sørger vi for bugsering til nærmeste værksted. Vi har stationer fordelt i hele landet - også i Viborg og omegn. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så hjælpen er aldrig længere end et opkald væk, hvis du får brug for det. Vi tilbyder også forskellige abonnementer, så du kan vælge den løsning, som bedst matcher dine behov. Hvis du eksempelvis vil være sikret autohjælp i resten af Europa, kan vi anbefale vores mest solgte abonnement PLUS.

Har du behov for akut vejhjælp, kan du ringe via knappen nedenfor – så sender vi assistance hurtigst muligt. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os - også selvom du ikke har et abonnement. Uanset om det måtte dreje sig om motoren, hjulskift/dækskift eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe og rykker ud med det samme du ringer.

 

Tilkald vejhjælp

 

Står du og har brug for autohjælp i Viborg eller omegn? Hos SOS DAH dækker vi i hele landet og vi er gennemsnitlig fremme på 35 minutter, så hjælpen er aldrig langt væk, hvis du får brug for det.