Starthjælp til bil - akut vejhjælp uden abonnement

Kan bilen ikke starte? Læs længere nede på siden, hvad du kan gøre, når din bil ikke vil starte. Har du brug for akut starthjælp? Kontakt SOS Dansk Autohjælp med det samme. Akut vejhjælp til personbil og MC uden abonnement - vi er gennemsnitligt fremme på under 45 minutter.

Tilkald vejhjælp 

Tilkald vejhjælp ring 70108090

Vejhjælp uden abonnement - få starthjælp her og nu

Har du brug for akut vejhjælp uden abonnement, kan SOS Dansk Autohjælp hjælpe dig her og nu. Med 35 stationer og 450 reddere landet over er vi altid tæt på dig, når din bil ikke vil starte.

Vi kan hjælpe dig med:

 • Starthjælp – dieselbil, benzin- og elbil
 • Hjælp ved fejltankning
 • Dækskifte, batteriskifte, reparationer på stedet eller det nærmeste værksted
 • Bugsering af bil til værksted, hvis nødvendigt
 • Fritrækning

Uanset, om bilen ikke vil starte ved frostvejr, dødt bilbatteri, punkteret dæk, eller du er låst ude af bilen – SOS Dansk Autohjælp vil være fremme med akut vejhjælp uden abonnement inden for omkring 45 minutter.

Vi hjælper bilister i hele Danmark hver dag

Låst ude af bilen

Når man har låst sig ude af bilen, er det vigtigt at bevare roen og være opmærksom på ens sikkerhed. Hvis du er låst ude af bilen, stil dig ikke der, hvor der kører biler. Kontakt SOS Dansk Autohjælp uden abonnement – vi ankommer hurtigt og får åbnet din bildør.

Batteriet er dødt

Er dit bilbatteri dødt, kan du altid kontakte os for akut starthjælp uden abonnement. Vi rykker ud, og du får starthjælp til bilbatteri helt uden, at du skal gøre mere.

Jeg er kørt fast

Er din bil kørt fast i mudder, sand eller sne, kan du altid kontakte os for akut vejhjælp uden abonnement. Vi kommer og trækker din bil fri, så du kan komme videre.

Punkteret dæk

Hvis du har et punkteret bildæk, som du ikke selv kan skifte, kontakt os og få akut vejhjælp uden abonnement hos SOS Dansk Autohjælp. Uanset om du har reservedæk eller ej, skal vi nok finde en løsning.

Min bil vil ikke starte

Det kan ske på grund af frost, batteriet eller nedslidte autodele, og det er meget forskelligt, hvad der skal til i hvilket tilfælde. Ring for akut vejhjælp uden abonnement og lad vores professionelle reddere tage sig af det. Vi står altid klar til at hjælpe.

Min bil er gået i stå

Tænd for katastrofeblinket og kontakt os for akut vejhjælp. Når bilen går i stå midt i det hele, skal der professionelle til for at få den i gang igen. Lad SOS Dansk Autohjælp tage sig af det – tilkald vejhjælp.

Billig vejhjælp

Hvis du leder efter den billigste vejhjælp, er det altid mest fornuftigt at oprette et abonnement for autohjælp til fornuftige priser. Vores abonnementer træder i kraft, når betalingen er registeret, dog tidligst 48timer efter oprettelse. Herefter kan du få vejhjælp i enhver situation.

Hvis du skal bruge starthjælp eller akut vejhjælp her og nu, tilbyder SOS Dansk Autohjælp også billig vejhjælp uden abonnement.

Hvornår skal du ringe efter billig vejhjælp uden abonnement? 

 • Din bil vil ikke starte
 • Bilen holdt op med at køre midt på vejen
 • Dækket er punkteret
 • Du er kørt fast

Hvis din bil ikke vil starte, ring efter billig vejhjælp uden abonnement. Redderne fra SOS Dansk Autohjælp når ud til folk på 45 minutter i gennemsnit – billig vejhjælp uden abonnement er lige om hjørnet.

Min bil kan ikke starte - hvad gør jeg?

Den mest udbredte årsag til, at din bil pludseligt ikke kan starte er, at bilbatteriet er dødt. Her skal du bruge startkabler og en anden bil for at give din bil starthjælp. Hvis din bil ikke vil starte, og du har fundet en bilist, der vil hjælpe dig, gør følgende:

Starthjælp – fladt batteri 

Denne guide gælder ældre biler uden moderne elektroniske systemer. Man skal altid følge de starthjælpspunkter, der er beskrevet i bilens manual, ellers risikerer man at ødelægge bilens elektonik. Er du det mindste i tvivl, så kontakt os for starthjælp til bilbatteri. Her er en guide til dig, der er fuldstændig sikker på, at det er det rigtige at gøre.

 1. Sluk for alt i din bil.
 2. Tag det røde kabel og sæt klemmen fast på det kørende bils batteri – på pluspolen.
 3. Fastgør den anden ende af det røde pluskabel til pluspolen på dit bilbatteri.
 4. Gør det samme med det sorte stelkabel – minus til minus – først den kørende bil og så din bil.
 5. Start den kørende bil
 6. Start din egen bil
 7. Fjern det sorte kabel fra det andet bilbatteri og derefter fra dit eget
 8. Gør det samme med det røde kabel
 9. Husk at køre i mere end tyve minutter, så bilbatteriet bliver ladet ordentligt op.

Er du usikker på, hvorvidt du selv kan gøre det, eller er der ingen andre, der kan hjælpe dig – kontakt os for akut starthjælp uden abonnement hos SOS Dansk Autohjælp. Vi står altid klar til at rykke ud og hjælpe dig.

Autohjælp uden abonnement – få hurtig starthjælp til din bil

Hvis din bil er gået i stå, og du har brug for akut autohjælp uden abonnement - kontakt SOS Dansk Autohjælp. Med stationer fordelt over hele landet er vi altid tæt på dig og klar til at hjælpe.

Min bil starter ikke, men klikker – hvad gør jeg?

Nogle gange vil bilen ikke starte, selvom der er strøm på. Bilen klikker, panelet lyser, men din bil starter ikke, selvom den har strøm. Hvad kan du gøre, når bilen ikke vil starte, og det er ikke batteriet, der er fladt?

Problemer med startermotoren kan være det, der gør, at din bil ikke vil starte, selvom den har strøm. Hvis du ved, hvor starteren sidder, følg nedenstående tjekliste. Skal du bruge akut autohjælp uden abonnement – kontakt SOS Dansk Autohjælp, og vi kommer og hjælper.

 

Bilen vil ikke starte, selvom der er strøm på – tjekliste

 • Tjek om startermotoren har sat sig fast. Giv den evt. et par slag med en hammer.*
 • Tjek for fejl i de el-forbindelser, der giver strøm til starteren. Er det store kabel skruet godt fast?
 • Tjek om startermotoren er kortsluttet eller slidt op. I så fald har du brug for en bilmekaniker – ring for akut autohjælp uden abonnement i stedet.

*Risiko for skader 

Hvis du har banket på startermotoren og har tjekket kablerne, der giver strøm til motoren uden at finde løse forbindelser eller knæk, skal du bruge en automekaniker. Kontakt SOS Dansk Autohjælp, og vi vil være der indenfor kort tid.

Bugsering af bil uden abonnement

Har du brug for bugsering af bil uden abonnement? Det kan SOS Dansk Autohjælp også hjælpe dig med. Som en del af servicen ved akut autohjælp tilbyder vi bugsering af bil til værksted – lige dér, hvor du ønsker din bil bliver bugseret til.

Bugsering af bil til værksted uden abonnement kan lade sig gøre, uanset om det skyldes et dødt bilbatteri, flade dæk, eller motorstop. Vi bringer dig og din bil hurtigt frem til værkstedet.

Akut autohjælp til alle køretøjer

Når bilen ikke vil starte, eller der er sket noget, mens du var på vej, kan du altid få akut autohjælp uden abonnement. Tvivl ikke på, at vi kan hjælpe dig med starthjælp – dieselbil, benzinbil, el- eller hybridbil – starthjælp uden abonnement gælder alle biler, der ikke vil starte.

Det samme gælder andre køretøjer, uanset størrelsen. Lastbil eller knallert – intet er for stort eller for småt for akut autohjælp fra SOS Dansk Autohjælp.


Ved akut autohjælp uden abonnement tilbyder vi:

 • Starthjælp til dieselbil, benzin- og elbil
 • Vejhjælp til motorcykel og knallert
 • Autohjælp til trailer eller varebil
 • Starthjælp til lastbil eller traktor

Har du en anden form for køretøj – kontakt os og lad os hjælpe dig. Vi tager telefonen 24/7, året rundt. Ring for akut autohjælp – vi dukker hurtigt op og giver dig den hjælp, du har brug for.